43 FAQs matched your search criteria.
  1. Aanpassen eigen rechten (niet mogelijk of geen rechten meer na aanpassing)
  2. Afas error soap:Server: There's no timetable record with the same startdate as the contractrecord.
  3. Afas_regelnummer is niet gevuld in de ziekmelding (Er moet eerst een verlof of ziekmelding worden aangemaakt.)
  4. Afwezigheidsmelding toevoegen
  5. Beschikbaarheid per dag aanpassen
  6. Beter melden video
  7. Beter melden, hoe moet dat?
  8. Bij aanmaken verlof: De begindatum/-tijd moet vóór de einddatum/-tijd liggen.
  9. DaEn is verplicht bij aanmaken subdienstverband
  10. De einddatum van het contract is kleiner dan de begindatum van een salarisregel. Dit is niet toegestaan.
  11. De medewerker heeft al een verzuimmelding vanaf 'datum x'.
  12. Deze medewerker heeft een niet gespecificeerd wisselend arbeidspatroon. In dit geval is het veld 'Aantal uren' verplicht.
  13. Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
  14. Er staan geen dagen om te accorderen
  15. Filters bij het inplannen inplannen
  16. Het type verlof is niet de volledige verlofperiode geldig voor de medewerker.
  17. Hoe download ik de app?
  18. Hoe plan ik een vervanger in?
  19. Hoe reageer ik op een ingeplande vervanging?
  20. Ik ben ziek. Hoe maak ik een invalverzoek ongedaan?
  21. Ik krijg foutmeldingen/ Ik kan de vervangingstool niet meer bereiken sinds de update van December 2015
  22. Ik zie envelopjes staan in mijn planning maar heb geen invalverzoek gekregen?
  23. Inschakelen WWZ systeem
  24. Invalverzoek bevestigen (video)
  25. Kan het contract niet opslaan. Het verplichte veld 'Begindatum contractketen' is niet gevuld.
  26. Kan het dienstverband niet opslaan. Ongeldige combinatie ingevuld
  27. Ketennummers en hun administratiewijze (algemeen)
  28. Meerdere groepen of categorieën toewijzen
  29. Nieuwe update connector subdienstverbanden (video)
  30. Nieuwe updateconnector (video)
  31. No record found with startdate before the given startdate, use the in-service
  32. Tabbladen, aanpassen/verwijderen dagdelen en upgrade techniek. (03-12-2015)
  33. The foreignkey does not exist in the database. FieldId=*****, ForeignkeyId=****
  34. There is no value entered in mandatory field 'Einddatum contract' (DaEn) Open
  35. There is no value entered in mandatory field 'Medewerker' (EmId)
  36. Too many digits to the left of the decimal point for field 'FTE (verschillende dagen)
  37. verlof/verzuimmelding die ik wil importeren, staat niet bij Afas meldingen
  38. Vervanger komt niet in de vervangingstool te staan
  39. Vervanging aanmaken-vernieuwde stap 1,2,3 (video)
  40. Video nieuw dashboard
  41. Waarom krijg ik geen beschikbaarheidsmails?
  42. Wachtwoord vergeten of wijzigen
  43. WWZ blokkades bij inplannen van vervangers