Frequently Asked Question

Update 28-09-2017
Last Updated 6 years ago

Styling
In deze update zijn een aantal styling elementen gewijzigd. Dit is de eerste stap in een serie updates naar een modernere `look and feel`. De nieuwe styling zorgt ervoor dat de Vervangingstool intu├»tiever werkt en nieuwere technieken voor de nieuwe weergaves maken het systeem sneller. De themakleuren en de plek van het logo zijn gewijzigd, evenals de menustructuur. Daarnaast zijn de kleuren en de styling van het merendeel van de actieknoppen gewijzigd. Uw feedback wordt op prijs gesteld!

Databronnen
Bij instellingen vindt u een gedeelte van de instellingen van uw omgeving nu terug onder het kopje `Databronnen`. Uw instellingen zijn automatisch omgezet naar een 'Default provider'. Nu kunt u zelf nieuwe databronnen (andere backend omgevingen) toevoegen om met meer besturen in dezelfde omgeving te werken.

Raet connectie
De Raet connectors zijn herzien. In plaats van vijf bestanden, hoeft u nog maar drie bestanden te uploaden. De nieuwe connectors worden in uw omgeving gezet indien de autorisatie hiervoor correct is ingericht. Als wij geen toegang hebben tot de Ad Hoc rapportages op uw gegevensserver, nemen wij contact met u op.

Nieuwe methode inschieten subdienstverbanden
Een aantal weken geleden stelden wij u op de hoogte van een wijziging in de logica van het inschieten van aangepaste subdienstverbanden. Dienstverbanden met een gewijzigde begindatum werden niet meer correct ge├╝pdatet na een aanpassing van de FTE. Door een nieuwe techniek te gebruiken voor het inschieten, is dit probleem verholpen.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!