Frequently Asked Question

Wijzigingen update 27-02-2018
Last Updated 5 years ago

Deze update bevat vooral veel wijzigingen onder de motorkap. Deze komen de stabiliteit van de AFAS koppeling ten goede. Daarnaast zijn er voornamelijk styling wijzigingen, en een aantal functionaliteiten die als wens waren neergelegd.

Styling
In het kader van een nieuwe huisstijl, zijn er styling wijzigingen doorgevoerd. Dit borduurt voort op de eerdere wijzigingen die u al kende. In de instellingen is er in de nieuwe stijl, ruimte voor uitleg. Zo heeft u altijd scherp wat een instelling precies doet.

Menu
De menu structuur is licht gewijzigd. Gebruikersinstellingen (accounts), staan niet meer onder systeeminstellingen, maar staan nu als los menu item onder het kopje "Beheren". Instellingen zijn opgedeeld in Systeem en Providers. Bij systeem vindt u algemene instellingen die voor alle databronnen gelden.

Vervangingsverzoek aanmaken
Vervangingsverzoeken aanmaken is opgedeeld in stappen. Dit is vergelijkbaar met hoe het voorheen was. Hierheen hebben wij onder andere werkroosters toegevoegd aan dienstverbanden, zodat u kunt zien op welk dienstverband u voor bepaalde dagen ziek moet melden.

Eigen-middelen is geen aparte knop meer. U kiest voor nieuw vervangingsverzoek, en kiest daarna welke type dit betreft.

Mutatielijsten
Mutatielijsten zijn opgesplitst per provider. U kiest middels de tabbladen, welke provider u wilt zien.

Mail naar selectie van medewerkers
U kunt op de medewerkers en vervangerspagina, medewerkers selecteren en vervolgens met de "E-mail versturen" knop, een custom email sturen naar deze vervangers.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!