Afwezigheidsmelding toevoegen
Last Updated 4 years ago

Als een medewerker nog niet in het systeem staat als ziek of afwezig, kunt u deze melding zelf toevoegen. Dit proces gaat als volgt:

1. Voeg een nieuwe verzuimmelding toe door op de groene knop 'verlof/verzuim toevoegen' rechts bovenin het scherm te klikken.
2. Vervolgens kunt u een medewerker opzoeken door de naam van de medewerker in te typen in de balk achter “Zoeken:”.
3. Selecteer deze medewerker in het overzicht en selecteer daarna het dienstverband rechts in beeld. Daarna kunt u op volgende klikken.
4. Vervolgens vult u het scherm “Algemeen” in, met de klas van de medewerker, het soort afwezigheid en de begin datum/eind datum. Als u hier op “Opslaan” klikt, wordt de verzuim melding opgeslagen.