Ik krijg foutmeldingen/ Ik kan de vervangingstool niet meer bereiken sinds de update van December 2015
Last Updated 4 years ago

Na een update van de Vervangingstool, kan het zijn dat u de Vervangingstool niet meer kan bereiken.
Ook kan u foutmeldingen krijgen als u een actie probeert uit te voeren in de Vervangingstool.

Foutmeldingen:
Deze fouten liggen niet aan de Vervangingstool, maar aan het cachegeheugen van uw browser. Uw browser stuurt u dan naar een verkeerde link, die is opgeslagen in het oude systeem.

Dit cachegeheugen kunt u wissen door uw browser te openen, en vervolgens Ctrl + Shift + Del in te duwen.
U krijgt dan een pop-up, waarin u 'Cookies en andere site- en plug- ingegevens' en 'gecachte afbeeldingen en bestanden' moet selecteren.
Daarna klikt u op 'Browsegegevens wissen'.

Vervangingstool onbereikbaar:
Het kan ook zijn dat uw computer de Vervangingstool niet meer kan vinden, omdat wij de beveiligingscertificaten hebben geüpdatet. Hiervoor moet u op start klikken, vervolgens zoekt u 'command prompt'. In het zwarte schermpje dat zich opent, typt u: ipconfig /flushdns.
Daarna kunt u de Vervangingstool weer bereiken.

Ook kunt u, als tijdelijke oplossing, handmatig naar https://uwbestuur.vvtool.nl/login gaan.