Ik krijg foutmeldingen/ Ik kan de vervangingstool niet meer bereiken sinds de update van December 2015 (Chromebook)
Last Updated 4 years ago

Na een update van de Vervangingstool, kan het zijn dat u de Vervangingstool niet meer kan bereiken.
Ook kan u foutmeldingen krijgen als u een actie probeert uit te voeren in de Vervangingstool.

Foutmeldingen:
Deze fouten liggen niet aan de Vervangingstool, maar aan het cachegeheugen van uw browser. Uw browser stuurt u dan naar een verkeerde link, die is opgeslagen in het oude systeem.

U opent Chrome en klikt rechtsboven op het volgende icoontje:
image

Vervolgens klikt u op 'instellingen' in het menu.
Klik op 'geavanceerde instellingen weergeven'.
Het scherm wat u dan ziet, ziet er als volgt uit:
image

Klik op de geel gearceerde tekst.
Vink vervolgens de 'Cookies en andere site- en plug- ingegevens' en 'gecachte afbeeldingen en bestanden' aan.
Klik op 'browsegegevens wissen'.