Waarom staat de vervanger die ik wil selecteren niet beschikbaar?
Last Updated 4 years ago

Dit kan verschillende oorzaken hebben. U kunt een aantal dingen checken:

1. Staat de vervanger in de tabel bij https://' uw school'.vvtool.nl/vervangers.
2. Als de vervanger in de tabel staat, selecteer dan de rode knop 'beschikbaarheid'.
image
3. Staat de vervanger hier wel beschikbaar, selecteer dan rechtsboven de groene knop 'persoonlijke instellingen'.

image
4. Controleer of de vervanger een vinkje heeft staan bij de klas/groep die u in de afwezigheidsmelding hebt aangegeven.
5. Zo ja, controleer of bij het kopje 'vervangt niet op de volgende scholen' uw school niet geselecteerd staat.
image
6. Zo nee, controleer dan of de bevoegdheden van de vervanger matchen met de selectie die u heeft gemaakt.
7. Zijn alle controles positief, vraag dan hulp aan onze supportafdeling: Supportticket insturen