Frequently Asked Question

Inschakelen WWZ systeem
Last Updated 7 years ago

Inschakelen WWZ

  • U hebt de mogelijkheid om het hele WWZ systeem aan of uit te zetten. Standaard staat dit in uw omgeving uit. Dit kan door in het menu op 'Instellingen' te klikken. Vervolgens gaat u naar tabblad 'Arbeidsrechtelijke risico's'. Hier vindt u een vinkje 'WWZ inschakelen', zoals te zien op de afbeelding. Ook vindt u hier de WWZ instellingen, wat verder naar beneden op de pagina. Hier kunt u instellen hoeveel contracten binnen een bepaalde tijd, moeten zorgen voor een blokkade, en hoelang deze blokkade dan moet duren.

    imageimage

  • Als u de WWZ ingeschakeld hebt, ziet u wat veranderen in het menu. Er komt een kopje 'WWZ blokkades' bij. Als u hierop klikt, ziet u een tabel (al dan niet met gegevens).
image

  • Deze tabel, waarin de blokkades komen te staan, wordt gevuld door onze AFAS live connectie of door een handmatige import van  gegevens via de importservice. Als u gebruik maakt van onze live connectie, kunt u handmatig bijwerken door bij 'Instellingen' te klikken op het tabblad 'Gegevens bijwerken'.
image

  • Maakt u gebruik van de handmatige Import / Export functie? Dan kunt u middels de blauwe knop rechtsboven op de pagina, de WWZ gegevens importeren.

image

Please Wait!

Please wait... it will take a second!