Hoe geef ik mijn beschikbaarheid door?
Last Updated 4 years ago

Als vervanger ontvangt u onderstaande e-mail om uw beschikbaarheid door te geven. Let op: de tekst kan afwijken per bestuur.
Wat moet u met deze mail? Dat leggen wij u uit aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1. Door op de blauwe knop in de mail (zie onderstaande afbeelding) te klikken, opent een nieuw scherm waar u snel uw beschikbaarheid en uw gegevens kunt updaten.

image

Stap 2. Uw beschikbaarheid doorgeven.
  • Vul altijd uw beschikbaarheid in, ook al is het pas over 3 maanden, grijze dagen zijn onbeschikbaar(of niet ingevuld), blauwe dagen zijn beschikbaar.
  • U kunt dagen selecteren en dan in één keer de geselecteerde dag voor de getoonde maand beschikbaar melden.
  • Daarnaast kunt u ook op losse dagdelen klikken en zo uw beschikbaarheid doorgeven.