Werkroosters (november 2016)
Last Updated 4 years ago

Wij hebben werkroosters aan de Vervangingstool toegevoegd. Hiermee kunt u aan een vervanger automatisch door laten geven op welke tijden diegene verwacht wordt. Deze module kunt u aanzetten bij Instellingen > Rooster > vinkje "Werkrooster-module actief".
image
Als u een verzuimmelding aanmaakt, kijkt het systeem eerst of u een werkrooster voor de afwezige medewerker heeft ingevuld. Dit kunt u doen bij de medewerker gegevens, knopje "Werkrooster"
image

Als dit niet is ingevuld, kijkt het systeem naar het algemene werkrooster, wat u in kunt vullen in de instellingen. Bij het aanmaken kunt u  eventueel specifiek voor de ziekmelding, nog wijzigingen in dit rooster aanbrengen.
image
Dit rooster is voor de vervanger zichtbaar bij de Vervangingsdetails. (waar dagdelen bevestigd worden).