Gebruik maken van de app voor iOS, Android en WindowsPhone
Last Updated 4 years ago

Gebruik maken van de app

Stap 1. U ontvangt onderstaande mail (als u bestuur gebruik maakt van de app). Klik in uw telefoon op de button van de store die voor u van toepassing is. U kunt ook zoeken op de naam ‘app voor vervangers’.

Apple = iOS
Android = Android
Nokia (of andere WindowsPhone) = WindowsPhone

Stap 2. U kunt nu uw inloggegevens invullen.
Stap 3. In de app kunt u uitleg krijgen per scherm als u op het vraagteken drukt.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om direct naar de stores te gaan waar u de app kunt downloaden. De naam van de app is: app voor vervangers.
Android SalureApple SalureWP Salure