Frequently Asked Question

Inloggen als vervanger
Last Updated 6 years ago

Inloggen
Als u geregistreerd staat als vervanger bij 1 of meerdere besturen die gebruiken maken van de Vervangingstool, krijgt u automatisch een mail met inloggegevens voor onze app en de webomgeving. (Meer over deze mail hier) Met deze gegevens kunt u inloggen op https://vvtool.nl. Als u geen gegevens heeft ontvangen, of u bent deze vergeten, kunt u met de wachtwoord vergeten optie, nieuwe gegevens opvragen. Als uw emailadres bekend is binnen ons systeem, krijgt u nieuwe inloggegevens toegestuurd.
Met de gegevens die u heeft ontvangen, logt u in bij de webomgeving. (zie afbeelding)

Als u aangesloten bent bij meerdere besturen om te vervangen, krijgt u de mogelijkheid om te selecteren bij welk bestuur u wilt inloggen. Bent u bij een enkel bestuur aangesloten, dan wordt u automatisch doorgeleid naar de inlogpagina.
image
U kunt na het inloggen nog van omgeving wisselen door op uw naam te klikken en bij wissel omgeving, een andere omgeving te selecteren:
image
Dashboard
Na het inloggen komt u op de startpagina terecht, dit noemen wij het dashboard. Hier ziet u een lijst van uw openstaande taken. U kunt op deze taken klikken om rechtstreeks naar uw openstaande taken te gaan.
image
In het menu links op de pagina, ziet u een drietal opties, beschikbaarheid, vervangingen en medewerkersprofiel.


Beschikbaarheid
Op de pagina beschikbaarheid, geeft u uw beschikbaarheid aan. U kunt dagdelen aanklikken om de beschikbaarheid voor die dag te wijzigen. Groene dagdelen zijn beschikbaar, grijze dagdelen zijn niet beschikbaar. U kunt ook een reeks dagen wijzigen, door op dagniveau of op maandniveau, in het keuzemenu aan te geven of u voor de periode wel of niet beschikbaar bent. (zie afbeelding)
image
Blauwe dagdelen zijn dagdelen waarop u al bent ingepland. U kunt op deze dagdelen klikken, dan wordt u automatisch doorgevoerd naar de bijbehorende vervanging.Vervangingen
Op de pagina vervangingen, staan twee tabbladen. U komt standaard op het tabblad met uw openstaande vervangingen. Hier ziet u een lijst van vervangingen waarop u op ingepland bent, waar u nog op moet reageren (afwijzen of bevestigen). Klikt u op de knop 'Reageer nu!', dan kunt u de gegevens van de vervanging inzien. (zie afbeelding)image
U komt dan op een pagina die twee kolommen heeft: links een lijst met dagdelen die u kunt bevestigen of afwijzen, rechts een kolom met de gegevens van de vervanging.
image

Medewerkersprofiel
Op de medewerkersprofiel pagina, kunt u uw naam, profielfoto, emailadres en wachtwoord wijzigen.
Daarnaast is het belangrijk dat u hier uw vervangingsinstellingen invult. Bij het inplannen van een vervanging, worden alleen vervangers getoond die aan de specificaties van de vervanging voldoen. Voorbeeld: Als een vervanging in groep 1 moet plaatsvinden, worden alleen vervangers getoond die Groep 1 aangevinkt hebben. Als u deze instellingen niet invult, kunt u dus niet worden ingepland!
image

Please Wait!

Please wait... it will take a second!