Frequently Asked Question

Update 10 augustus 2017
Last Updated 6 years ago

URL wijziging:
U gaat voortaan niet meer naar uw eigen URL (naam.vvtool.nl), maar altijd naar https://vvtool.nl/
Wij detecteren op basis van uw inloggegevens, automatisch in welke omgeving u inlogt. Dit verkomt verwarring bij vervangers.

Dashboard:
Na het inloggen komt u niet meer in het verlof / verzuim overzicht. In plaats daarvan hebben wij een dashboard toegevoegd. Hierin kunt u een takenlijst vinden van taken die nog openstaan voor u, op basis van uw autorisatie. Deze taken kunt u aanklikken, waarna u naar de bijbehorende pagina wordt geleid. Daarnaast kunt u de status van onze servers zien en de meest recente berichten van de changelog.
image
Gebruikersbeheer
Het beheren van gebruikers is verplaatst naar systeeminstellingen. Hier kunt u op de gebruikelijke manier gebruikers bewerken. Daarnaast is er een mogelijkheid toegevoegd om een gebruiker een rol toe te kennen. Deze rollen kunt u instellen onder het kopje gebruikersrollen.
image

Gebruikersrollen
Gebruikersrollen kunt u zelf definiƫren. Deze rollen kunt u variabel indelen. Voor directeuren (bij centrale coƶrdinatie), kunt u dan bijvoorbeeld de volgende rol aanmaken en deze aan hen toekennen:
image
Ook kunt de omvang van de rol aanpassen naar drie opties:
- Alle scholen: Geeft de toegekende permissies voor alle scholen;
- Scholen van dienstverbanden: Geeft de toegekende permissies voor alle scholen waarin de gebruiker een dienstverband heeft;
- Aangepast: Geeft de toegekende permissies voor alle scholen die u opgegeven heeft.

Inlog voor vervangers
De inlog voor vervangers is gewijzigd. Vervangers loggen niet meer in met de tokens, maar met een inlognaam en wachtwoord. Deze gegevens zijn hetzelfde als de gegevens waarmee vervangers inloggen in de app. Vanuit de mails die zij krijgen, worden vervangers automatisch ingelogd (link werkt eenmalig). De nieuwe handleiding voor dit inloggen vindt u hier: https://support.vvtool.nl/kb/faq.php?id=97

Wisselen van omgeving
U kunt nu van omgeving wisselen door op uw gebruikersnaam te klikken, op wissel van omgeving te klikken en vervolgens de omgeving te selecteren waar in naartoe wilt:
image

Raet klanten:
Exporteren van gegevens is gewijzigd in 'Mutatielijsten'. U kunt nu per categorie mutaties exporteren, of alle mutaties tegelijk exporteren zoals u gewend was.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!