26 FAQs matched your search criteria.
  1. Aanpassen eigen rechten (niet mogelijk of geen rechten meer na aanpassing)
  2. Afas_regelnummer is niet gevuld in de ziekmelding (Er moet eerst een verlof of ziekmelding worden aangemaakt.)
  3. Afwezigheidsmelding toevoegen
  4. Beschikbaarheid per dag aanpassen
  5. Beter melden video
  6. Beter melden, hoe moet dat?
  7. DaEn is verplicht bij aanmaken subdienstverband
  8. De medewerker heeft al een verzuimmelding vanaf 'datum x'.
  9. Deze medewerker heeft een niet gespecificeerd wisselend arbeidspatroon. In dit geval is het veld 'Aantal uren' verplicht.
  10. Er staan geen dagen om te accorderen
  11. Hoe download ik de app?
  12. Hoe plan ik een vervanger in?
  13. Ik ben ziek. Hoe maak ik een invalverzoek ongedaan?
  14. Ik klik op bevestig maar zie geen dagdelen staan. Wel gegevens van de school
  15. Ik krijg foutmeldingen/ Ik kan de vervangingstool niet meer bereiken sinds de update van December 2015
  16. Ik zie envelopjes staan in mijn planning maar heb geen invalverzoek gekregen?
  17. Invalverzoek bevestigen (video)
  18. Kan het dienstverband niet opslaan. Ongeldige combinatie ingevuld
  19. Nieuwe update connector subdienstverbanden (video)
  20. Nieuwe updateconnector (video)
  21. No record found with startdate before the given startdate, use the in-service
  22. Tabbladen, aanpassen/verwijderen dagdelen en upgrade techniek. (03-12-2015)
  23. There is no value entered in mandatory field 'Einddatum contract' (DaEn) Open
  24. Too many digits to the left of the decimal point for field 'FTE (verschillende dagen)
  25. Vervanging aanmaken-vernieuwde stap 1,2,3 (video)
  26. Video nieuw dashboard